Ananaskakku

Munat ja sokeri vaahdoksi.

kuivat aineet keskenään sekaisin.

vesi+voi sulatetaan.

lisätään kulhoon vuorotellen jauhoseosta, rasvavesiseosta ja ananasmurskaa.

175 1 tunti

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 12g49kcal0g12.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.2g52kcal0.1g0.1g5.7g0g
Vesi6.4g0kcal0g0g0g0g
Ananasmurska eldorado10g6.2kcal0g1.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g415kcal8g61.6g14.4g1.8g
Valittu annoskoko72g207kcal4g30.8g7.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna36g104kcal2g15.4g3.6g0.5g
Arvot/100g100g288kcal5.6g42.8g10g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246749