Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g75g413kcal7.5g17.1g32.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton50g160kcal11.6g5.3g10.4g0g
Makeutusjauhe, Pirkka100g374kcal1.2g92g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)500g630kcal55g1.5g45g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g30g180kcal7.2g2g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1910g6433kcal169g239.8g527.4g0g
Valittu annoskoko955g3217kcal84.5g119.9g263.7g0g
Annoskoko puolitettuna478g1608kcal42.3g60g131.9g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.6g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252156