Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g161g861kcal12.6g54.7g66g14.8g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g515g1338kcal10.3g20.6g133.8g2.6g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g658g790kcal21.7g24.3g65.8g0g
Makeutusjauhe, Rainbow11g42kcal0.2g10.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g6060kcal89.6g219.6g531.2g34.8g
Valittu annoskoko1344g3030kcal44.8g109.8g265.6g17.4g
Annoskoko puolitettuna672g1515kcal22.4g54.9g132.8g8.7g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146