Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g17g92kcal1.3g5.9g7.1g1.6g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g55g143kcal1.1g2.2g14.3g0.3g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g71g85kcal2.3g2.6g7g0g
Makeutusjauhe, Rainbow1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g649kcal9.4g23.6g56.8g3.8g
Valittu annoskoko144g325kcal4.7g11.8g28.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna72g162kcal2.4g5.9g14.2g1g
Arvot/100g100g225kcal3.3g8.2g19.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146