Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g23g123kcal1.8g7.8g9.4g2.1g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g74g191kcal1.5g2.9g19.1g0.4g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g94g113kcal3.1g3.5g9.4g0g
Makeutusjauhe, Rainbow1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g866kcal12.8g31.4g75.8g5g
Valittu annoskoko192g433kcal6.4g15.7g37.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna96g217kcal3.2g7.9g19g1.3g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146