Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g29g154kcal2.2g9.8g11.8g2.6g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g92g239kcal1.8g3.7g23.9g0.5g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g118g141kcal3.9g4.3g11.7g0g
Makeutusjauhe, Rainbow1.9g7.4kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g1082kcal15.8g39.2g94.8g6.2g
Valittu annoskoko240g541kcal7.9g19.6g47.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna120g271kcal4g9.8g23.7g1.6g
Arvot/100g100g225kcal3.3g8.2g19.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146