Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g35g185kcal2.7g11.7g14.1g3.2g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g110g287kcal2.2g4.4g28.7g0.6g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g141g169kcal4.7g5.2g14.1g0g
Makeutusjauhe, Rainbow2.3g8.9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1299kcal19.2g47g113.8g7.6g
Valittu annoskoko288g649kcal9.6g23.5g56.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna144g325kcal4.8g11.8g28.5g1.9g
Arvot/100g100g225kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146