Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g40g215kcal3.1g13.7g16.5g3.7g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g129g334kcal2.6g5.1g33.4g0.6g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g165g197kcal5.4g6.1g16.4g0g
Makeutusjauhe, Rainbow2.6g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1515kcal22.2g54.8g132.6g8.6g
Valittu annoskoko336g758kcal11.1g27.4g66.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna168g379kcal5.6g13.7g33.2g2.2g
Arvot/100g100g225kcal3.3g8.2g19.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146