Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g58g308kcal4.5g19.6g23.6g5.3g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g184g478kcal3.7g7.4g47.8g0.9g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g235g282kcal7.8g8.7g23.5g0g
Makeutusjauhe, Rainbow3.8g15kcal0.1g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g2164kcal32.2g78.6g189.8g12.4g
Valittu annoskoko480g1082kcal16.1g39.3g94.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna240g541kcal8.1g19.7g47.5g3.1g
Arvot/100g100g225kcal3.4g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146