Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g69g369kcal5.4g23.5g28.3g6.3g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g221g573kcal4.4g8.8g57.3g1.1g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g282g338kcal9.3g10.4g28.2g0g
Makeutusjauhe, Rainbow4.5g18kcal0.1g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g2597kcal38.4g94.2g227.6g14.8g
Valittu annoskoko576g1299kcal19.2g47.1g113.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna288g649kcal9.6g23.6g56.9g3.7g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146