Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g81g431kcal6.3g27.4g33g7.4g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g257g669kcal5.1g10.3g66.9g1.3g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g329g395kcal10.9g12.2g32.9g0g
Makeutusjauhe, Rainbow5.3g21kcal0.1g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g3030kcal44.8g110g265.6g17.4g
Valittu annoskoko672g1515kcal22.4g55g132.8g8.7g
Annoskoko puolitettuna336g758kcal11.2g27.5g66.4g4.4g
Arvot/100g100g225kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146