Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g92g492kcal7.2g31.3g37.7g8.5g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g294g764kcal5.9g11.8g76.4g1.5g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g376g451kcal12.4g13.9g37.6g0g
Makeutusjauhe, Rainbow6g24kcal0.1g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g3463kcal51.2g125.6g303.4g20g
Valittu annoskoko768g1732kcal25.6g62.8g151.7g10g
Annoskoko puolitettuna384g866kcal12.8g31.4g75.9g5g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146