Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g104g554kcal8.1g35.2g42.4g9.5g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g331g860kcal6.6g13.2g86g1.7g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g423g508kcal14g15.7g42.3g0g
Makeutusjauhe, Rainbow6.8g27kcal0.1g6.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g3896kcal57.6g141.2g341.4g22.4g
Valittu annoskoko864g1948kcal28.8g70.6g170.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna432g974kcal14.4g35.3g85.4g5.6g
Arvot/100g100g225kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146