Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g12g62kcal0.9g3.9g4.7g1.1g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g37g96kcal0.7g1.5g9.6g0.2g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g433kcal6.4g15.6g38g2.6g
Valittu annoskoko96g217kcal3.2g7.8g19g1.3g
Annoskoko puolitettuna48g108kcal1.6g3.9g9.5g0.7g
Arvot/100g100g225kcal3.3g8.1g19.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146