Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g115g615kcal9g39.1g47.2g10.6g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g368g956kcal7.4g14.7g95.6g1.8g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g470g564kcal15.5g17.4g47g0g
Makeutusjauhe, Rainbow7.5g30kcal0.1g7.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g4329kcal64g157g379.6g24.8g
Valittu annoskoko960g2164kcal32g78.5g189.8g12.4g
Annoskoko puolitettuna480g1082kcal16g39.3g94.9g6.2g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146