Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 400g429kcal92.4g0g6g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika keskiarvo 100g29kcal0.9g4.3g0.4g1.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka100g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g54g32kcal2.8g5.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2368g1372kcal208g59.6g29.2g20.4g
Valittu annoskoko1184g686kcal104g29.8g14.6g10.2g
Annoskoko puolitettuna592g343kcal52g14.9g7.3g5.1g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872