Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400g680kcal76g0g40g0g
Sipuli kuivattu 9g25kcal0.9g3.2g0.1g3.2g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g15g23kcal0.8g4.4g0.2g0g
Mustapippuri 6.5g18kcal0.7g2.5g0.2g1.7g
Makaroni, keitetty, suolaton 400g393kcal12.2g79.7g1.3g4g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g400g680kcal10g24g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4505g3760kcal205.2g230.6g213.8g17.8g
Valittu annoskoko2253g1880kcal102.6g115.3g106.9g8.9g
Annoskoko puolitettuna1126g940kcal51.3g57.7g53.5g4.5g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659