Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Melkein kuin moussaka

1. Ruskista jauheliha.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää pastakastike.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada liemi pannulle.

2. Levitä vs-perunat, jauhelihakastike ja salaattijuustokuutiot vuokaan kerroksittain siten että päällimmäiseksi jää vs-pruna kerros.

Kaada ruokakerma päälle.

200 astetta yksi tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Tuulee2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)390g230kcal5.5g33.5g8.2g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuliperunat, Pirkka, pakaste500g450kcal10g100g5g4.5g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Salaattijuustokuutio (Pirkka), annos 200g170g459kcal30.6g3.4g35.7g0g
Mustapippuri, annos 1g1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3527g3851kcal249.2g285.8g197.8g9g
Valittu annoskoko1764g1925kcal124.6g142.9g98.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna882g963kcal62.3g71.5g49.5g2.3g
Arvot/100g100g109kcal7.1g8.1g5.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265077