Valkosipuliperunat

Lado viipaloidut perunat, sipuli ja valkosipuli voideltuun vuokaan.

Mausta sitruunapippurilla ja kaada kerma/vesi päälle.

Paista uunissa 200asteessa noin 50minuuttia välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g560g336kcal8.4g72.8g0.6g5g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl320g272kcal4.5g14.1g22.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2224g1647kcal34.4g198.6g79g14.6g
Valittu annoskoko1112g824kcal17.2g99.3g39.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna556g412kcal8.6g49.7g19.8g3.7g
Arvot/100g100g74kcal1.5g8.9g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268024