Valkosipuliperunat

Lado viipaloidut perunat, sipuli ja valkosipuli voideltuun vuokaan.

Mausta sitruunapippurilla ja kaada kerma/vesi päälle.

Paista uunissa 200asteessa noin 50minuuttia välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g700g420kcal10.5g91g0.7g6.3g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2780g2059kcal43.4g248.2g98.4g18.2g
Valittu annoskoko1390g1030kcal21.7g124.1g49.2g9.1g
Annoskoko puolitettuna695g515kcal10.9g62.1g24.6g4.6g
Arvot/100g100g74kcal1.6g8.9g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268024