Valkosipuliperunat

Lado viipaloidut perunat, sipuli ja valkosipuli voideltuun vuokaan.

Mausta sitruunapippurilla ja kaada kerma/vesi päälle.

Paista uunissa 200asteessa noin 50minuuttia välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g210g126kcal3.1g27.3g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl120g102kcal1.7g5.3g8.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana834g618kcal12.8g74.6g29.6g5.6g
Valittu annoskoko417g309kcal6.4g37.3g14.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna209g155kcal3.2g18.7g7.4g1.4g
Arvot/100g100g74kcal1.5g8.9g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268024