Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 350g192kcal5.6g45.9g0.6g3g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g150g455kcal28.5g0.8g37.5g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1726g2439kcal125g101.4g175.4g8.6g
Valittu annoskoko863g1220kcal62.5g50.7g87.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna432g610kcal31.3g25.4g43.9g2.2g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268874