DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 527g146kcal6.3g21.4g1.1g11.1g
Porkkana 105g34kcal0.7g5.9g0.2g2.7g
Ruokasuola jodioitu 8.8g0.2kcal0.1g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)158g1217kcal1.6g1.6g134.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 176g309kcal3.3g5.4g29.9g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)21g4.2kcal0g1.4g0g0g
Sokeri 18g71kcal0g17.5g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g3575kcal24.4g107.8g331.2g28.6g
Valittu annoskoko1015g1788kcal12.2g53.9g165.6g14.3g
Annoskoko puolitettuna508g894kcal6.1g27g82.8g7.2g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904