DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 600g167kcal7.1g24.4g1.2g12.6g
Porkkana 120g39kcal0.7g6.7g0.2g3.1g
Ruokasuola jodioitu 10g0.3kcal0.1g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)180g1386kcal1.8g1.8g153g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 200g352kcal3.8g6.2g34g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)24g4.8kcal0g1.6g0g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2312g4072kcal27.4g123g377g32.4g
Valittu annoskoko1156g2036kcal13.7g61.5g188.5g16.2g
Annoskoko puolitettuna578g1018kcal6.9g30.8g94.3g8.1g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904