DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 602g167kcal7.2g24.4g1.2g12.6g
Porkkana 120g39kcal0.7g6.7g0.2g3.1g
Ruokasuola jodioitu 10g0.3kcal0.1g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)181g1391kcal1.8g1.8g153.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 201g354kcal3.8g6.2g34.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)24g4.8kcal0g1.6g0g0g
Sokeri 20g82kcal0g20g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g4086kcal27.6g123g378.2g32.4g
Valittu annoskoko1160g2043kcal13.8g61.5g189.1g16.2g
Annoskoko puolitettuna580g1022kcal6.9g30.8g94.6g8.1g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904