DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 677g188kcal8.1g27.5g1.4g14.2g
Porkkana 136g44kcal0.8g7.5g0.3g3.5g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)203g1565kcal2g2g172.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 226g398kcal4.2g7g38.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)27g5.4kcal0g1.8g0g0g
Sokeri 23g92kcal0g22.6g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g4597kcal30.8g138.6g425.8g36.6g
Valittu annoskoko1305g2298kcal15.4g69.3g212.9g18.3g
Annoskoko puolitettuna653g1149kcal7.7g34.7g106.5g9.2g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904