DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 75g21kcal0.9g3g0.1g1.6g
Porkkana 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Ruokasuola jodioitu 1.2g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)23g173kcal0.2g0.2g19.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 25g44kcal0.5g0.8g4.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g509kcal3.4g15.2g47g4.2g
Valittu annoskoko144g254kcal1.7g7.6g23.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna72g127kcal0.9g3.8g11.8g1.1g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904