DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 753g209kcal9g30.6g1.5g15.8g
Porkkana 151g49kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)226g1739kcal2.3g2.3g191.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 251g442kcal4.7g7.8g42.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)30g6kcal0g2g0g0g
Sokeri 25g102kcal0g25.1g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g5107kcal34.6g154.4g472.8g40.6g
Valittu annoskoko1450g2554kcal17.3g77.2g236.4g20.3g
Annoskoko puolitettuna725g1277kcal8.7g38.6g118.2g10.2g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904