DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 903g251kcal10.7g36.7g1.8g19g
Porkkana 181g59kcal1.1g10g0.4g4.6g
Ruokasuola jodioitu 15g0.4kcal0.1g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)271g2086kcal2.7g2.7g230.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 301g530kcal5.7g9.3g51.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)36g7.2kcal0g2.3g0g0g
Sokeri 30g122kcal0g30.1g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g6129kcal41.2g184.6g567.6g48.8g
Valittu annoskoko1740g3065kcal20.6g92.3g283.8g24.4g
Annoskoko puolitettuna870g1532kcal10.3g46.2g141.9g12.2g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904