DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1054g293kcal12.5g42.8g2.1g22.1g
Porkkana 211g69kcal1.3g11.7g0.4g5.4g
Ruokasuola jodioitu 18g0.4kcal0.1g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)316g2434kcal3.2g3.2g268.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 351g619kcal6.6g10.9g59.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)42g8.4kcal0g2.7g0g0g
Sokeri 35g143kcal0g35.1g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4060g7151kcal48.2g215.4g662g56.8g
Valittu annoskoko2030g3575kcal24.1g107.7g331g28.4g
Annoskoko puolitettuna1015g1788kcal12.1g53.9g165.5g14.2g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904