DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 113g31kcal1.3g4.6g0.2g2.4g
Porkkana 23g7.4kcal0.1g1.3g0g0.6g
Ruokasuola jodioitu 1.9g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)34g261kcal0.3g0.3g28.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 38g66kcal0.7g1.2g6.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.5g0.9kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana435g766kcal4.8g23.2g70.8g6.2g
Valittu annoskoko218g383kcal2.4g11.6g35.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna109g192kcal1.2g5.8g17.7g1.6g
Arvot/100g100g176kcal1.1g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904