DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1200g333kcal14.3g48.7g2.4g25.2g
Porkkana 240g79kcal1.5g13.3g0.5g6.1g
Ruokasuola jodioitu 20g0.5kcal0.1g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)360g2772kcal3.6g3.6g306g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 400g705kcal7.5g12.4g68g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)48g10kcal0g3.1g0g0g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4624g8144kcal54.8g245.2g754g64.8g
Valittu annoskoko2312g4072kcal27.4g122.6g377g32.4g
Annoskoko puolitettuna1156g2036kcal13.7g61.3g188.5g16.2g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904