DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 150g42kcal1.8g6.1g0.3g3.1g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Ruokasuola jodioitu 2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)45g347kcal0.4g0.4g38.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 50g88kcal0.9g1.6g8.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)6g1.2kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g1018kcal6.8g30.8g94.2g8g
Valittu annoskoko289g509kcal3.4g15.4g47.1g4g
Annoskoko puolitettuna145g255kcal1.7g7.7g23.6g2g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904