DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1505g418kcal17.9g61.1g3g31.6g
Porkkana 301g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Ruokasuola jodioitu 25g0.6kcal0.2g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)452g3477kcal4.5g4.5g383.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 502g884kcal9.4g15.6g85.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)60g12kcal0g3.9g0g0g
Sokeri 50g204kcal0g50.1g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g10215kcal68.8g307.6g945.8g81.2g
Valittu annoskoko2900g5108kcal34.4g153.8g472.9g40.6g
Annoskoko puolitettuna1450g2554kcal17.2g76.9g236.5g20.3g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904