DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 188g52kcal2.2g7.6g0.4g4g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Ruokasuola jodioitu 3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)56g435kcal0.6g0.6g48g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 63g111kcal1.2g1.9g10.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g1277kcal8.6g38.4g118.4g10.4g
Valittu annoskoko362g639kcal4.3g19.2g59.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna181g319kcal2.2g9.6g29.6g2.6g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904