DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 226g63kcal2.7g9.2g0.5g4.7g
Porkkana 45g15kcal0.3g2.5g0.1g1.2g
Ruokasuola jodioitu 3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)68g522kcal0.7g0.7g57.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 75g133kcal1.4g2.3g12.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)9g1.8kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1532kcal10.4g46.2g142g12.2g
Valittu annoskoko435g766kcal5.2g23.1g71g6.1g
Annoskoko puolitettuna218g383kcal2.6g11.6g35.5g3.1g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904