DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 263g73kcal3.1g10.7g0.5g5.5g
Porkkana 53g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Ruokasuola jodioitu 4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)79g609kcal0.8g0.8g67.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 88g155kcal1.7g2.7g14.9g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)11g2.1kcal0g0.7g0g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g1788kcal12g53.8g165.4g14g
Valittu annoskoko508g894kcal6g26.9g82.7g7g
Annoskoko puolitettuna254g447kcal3g13.5g41.4g3.5g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904