DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 301g84kcal3.6g12.2g0.6g6.3g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Ruokasuola jodioitu 5g0.1kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)90g695kcal0.9g0.9g76.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 100g177kcal1.9g3.1g17.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)12g2.4kcal0g0.8g0g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g2043kcal13.8g61.4g189.2g16.2g
Valittu annoskoko580g1022kcal6.9g30.7g94.6g8.1g
Annoskoko puolitettuna290g511kcal3.5g15.4g47.3g4.1g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904