DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 339g94kcal4g13.7g0.7g7.1g
Porkkana 68g22kcal0.4g3.8g0.1g1.7g
Ruokasuola jodioitu 5.6g0.1kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)102g782kcal1g1g86.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 113g199kcal2.1g3.5g19.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)14g2.7kcal0g0.9g0g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.3g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g2298kcal15.2g69.2g212.8g18.2g
Valittu annoskoko652g1149kcal7.6g34.6g106.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna326g575kcal3.8g17.3g53.2g4.6g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904