DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 376g105kcal4.5g15.3g0.8g7.9g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Ruokasuola jodioitu 6.3g0.2kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)113g869kcal1.1g1.1g96g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 125g221kcal2.4g3.9g21.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)15g3kcal0g1g0g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g2554kcal17.2g77g236.6g20.2g
Valittu annoskoko725g1277kcal8.6g38.5g118.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna363g639kcal4.3g19.3g59.2g5.1g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904