DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 452g125kcal5.4g18.3g0.9g9.5g
Porkkana 90g30kcal0.6g5g0.2g2.3g
Ruokasuola jodioitu 7.5g0.2kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)136g1043kcal1.4g1.4g115.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 151g265kcal2.8g4.7g25.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)18g3.6kcal0g1.2g0g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g3065kcal20.8g92.4g283.6g24.4g
Valittu annoskoko870g1532kcal10.4g46.2g141.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna435g766kcal5.2g23.1g70.9g6.1g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904