Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)170g383kcal10.2g68g8.5g3.4g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g60g54kcal0.9g12g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa250g750kcal57.5g0g57.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 600g1329kcal105g0g102g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g5030kcal347.2g160g336.6g6.8g
Valittu annoskoko1080g2515kcal173.6g80g168.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna540g1258kcal86.8g40g84.2g1.7g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075