Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)400g1116kcal72g0g92g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g400g1440kcal48g300g6g14g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)370g130kcal3.7g25.5g1.9g5.2g
Porkkanaraaste 200g70g19kcal0.4g3.7g0.1g1.8g
Sipulikuutiot Apetit70g18kcal0.8g3.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2620g5445kcal249.8g665.2g200.2g42g
Valittu annoskoko1310g2723kcal124.9g332.6g100.1g21g
Annoskoko puolitettuna655g1361kcal62.5g166.3g50.1g10.5g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.4g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589