Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 400g910kcal76g0g68g0g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3094g3198kcal178.8g186.6g194g14.6g
Valittu annoskoko1547g1599kcal89.4g93.3g97g7.3g
Annoskoko puolitettuna774g800kcal44.7g46.7g48.5g3.7g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082