Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g333g1099kcal53.3g206.5g6.7g20g
Jauheliha, sika-nauta 266g590kcal46.6g0g45.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.7g17kcal0.8g0.1g1.5g0g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g3411kcal201.4g413.2g107g40g
Valittu annoskoko1272g1705kcal100.7g206.6g53.5g20g
Annoskoko puolitettuna636g853kcal50.4g103.3g26.8g10g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141