Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g375g1236kcal59.9g232.3g7.5g22.5g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.4g0g50.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.6g0g
Vesi749g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2862g3837kcal226.4g464.8g120g45g
Valittu annoskoko1431g1919kcal113.2g232.4g60g22.5g
Annoskoko puolitettuna716g959kcal56.6g116.2g30g11.3g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141