Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g416g1374kcal66.6g258.1g8.3g25g
Jauheliha, sika-nauta 333g737kcal58.3g0g56.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.3g21kcal1g0.1g1.8g0g
Vesi833g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g4264kcal251.8g516.4g133.4g50g
Valittu annoskoko1590g2132kcal125.9g258.2g66.7g25g
Annoskoko puolitettuna795g1066kcal63g129.1g33.4g12.5g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141