Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g583g1923kcal93.2g361.3g11.7g35g
Jauheliha, sika-nauta 466g1032kcal81.6g0g79.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g29kcal1.4g0.2g2.6g0g
Vesi1165g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g5969kcal352.4g723g187.2g70g
Valittu annoskoko2226g2984kcal176.2g361.5g93.6g35g
Annoskoko puolitettuna1113g1492kcal88.1g180.8g46.8g17.5g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141