Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g666g2198kcal106.6g412.9g13.3g40g
Jauheliha, sika-nauta 533g1180kcal93.2g0g90.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g33kcal1.6g0.2g2.9g0g
Vesi1332g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g6822kcal402.8g826.2g213.6g80g
Valittu annoskoko2544g3411kcal201.4g413.1g106.8g40g
Annoskoko puolitettuna1272g1705kcal100.7g206.6g53.4g20g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141