Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g749g2472kcal119.9g464.5g15g45g
Jauheliha, sika-nauta 599g1327kcal104.9g0g101.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Vesi1498g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5724g7674kcal453.2g929.4g240.4g90g
Valittu annoskoko2862g3837kcal226.6g464.7g120.2g45g
Annoskoko puolitettuna1431g1919kcal113.3g232.4g60.1g22.5g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141